Canapele Divanissimi, canapele de calitate la comanda

canapele facute de mana

DESPRE NOI

Suntem un business antreprenorial romano-italian ce creeaza canapele de calitate, la comanda, unice, adaptate dimensiunilor si stilului fiecarui client. Functionam ca un departament creativ, unde ideile se nasc, cresc si iau forma perfecta.

Cei trei asociati acopera arii de expertiza diferite, au pasiuni si interese diverse, dar urmaresc impreuna acelasi obiectiv: sa pastreze intimitatea familiala a business-ului, pentru ca doar astfel poti intelege pe deplin confortul si nevoia de unicitate a unui camin.

Avem la baza un spirit italian, atent la fineturi si detalii de design, pe care l-am completat cu dimensiunea romaneasca artizanala, cu ajutorul oamenilor de la Harman, specializari cu care punem in aplicare visuri de confort si relaxare.

Ne implicam in tot ceea ce inseamna ingineria produsului, de la design si executie pana la alegerea tesaturilor.

Prin magazinele noastre am creat un spatiu ce ne permite sa fim consultanti pentru clientii nostri si care le da acestora ocazia sa interactioneze cu fiecare element al produsului comandat. Ne implicam in comunicare, pentru a transmite mesajul cat mai veridic si in folosul clientilor nostri.

Despre produse

Materiale

Structura:

Suspensia canapelelor noastre este realizata din chingi elastice de 60mm, distantate intre ele doar 4 cm si intinse manual. Tensiunea este controlata, variind in functie de model, densitatea si natura umpluturii pernelor, lucru care ajuta la durabilitatea sezuturilor.

Densitatea umpluturilor este calibrata in functie de model, garantandu-se astfel nedeformarea spumei.

Folosim spume poliuretanice high-resilience, care isi pastreaza forma, de densitate mare si duritate mica.

Unele modele au sezuturi realizate din spuma in straturi diferentiate, astfel incat partea superiora este foarte moale, cu o sustinere mai dura. Altele sunt realizate din spuma si strat superior din puf siliconat (super bowl).

Penele de gasca din canapele sunt repartizate in 2, 3 sau mai multe canale paralele, fiecare canal fiind inchis si independent de celelalte. Umplutura e, totusi, libera sa se mute pe lungimea pernei, de aceea este necesar din cand in cand sa bateti usor pernele.

Pentru umplutura, puful de gasca se amesteca si cu alte materiale, cum ar fi fulgi din poliuretan si puf siliconat. Husele pernelor sunt facute din bumbac cu o texura foarte densa, care impiedica puful sa iasa.

Puful de gasca este un dar al naturii catre om: pernele ofera un inalt grad de confort si se pastreaza neschimbate de-a lungul timpului, capacitatea lor de a-si reveni la forma initiala este maxima, ele fiind moi si elastice.

Umplutura cu pene asigura o caldura constanta, fara sa cauzeze transpiratie, gratie capacitatii sale de a dispersa vaporii de apa, garantand un nivel maxim de igiena, pe care nu-l poate atinge niciun alt tip de material.

Tesaturi

Colectia de tesaturi este unul din cele mai mari plusuri divanissimi, alaturi de modelele noastre. In fiecare an, inspirati de targurile de profil la care participam, propunem noi colectii alcatuite din produse exclusiviste, cu fire fine, urzeli structurate, fibre tratate antipata, impermeabile, bumbac, catifea, in, in stonewash, matase gaitan. Aducem in Romania tesaturi aparte, pentru clientii care nu isi doresc produse de serie.

Stofele pentru tapiterie sunt un intreg foarte complex. Difera foarte mult in functie de robustete, rezistenta culorilor sau gradul de rezistenta la uzura, dar, mai ales, de compozitia lor sau tehnicile de realizare. De aceea, acelasi produs, realizat pe aceleasi dimensiuni, poate varia foarte mult ca si pret, in functie de stofa.

Exista stofe mult mai scumpe decat pielea, de aceea e normal ca unele canapele sa coste mai mult. Plecam de la premiza ca nu exista stofe bune sau proaste. In categoriile de stofe pe care le-am ales pentru colectiile noastre, exista totusi niste motive pentru care unele stofe sunt considerabil mai costisitoare decat altele. Rezistenta materialelor in timp este importanta, desigur, dar nu exista tesaturi cu punctaj maxim la toate categoriile. Astfel, va trebui sa alegem in functiile de exigentele personale, tinand cont de urmatoarele caracterisitici: o stofa rezistenta, tratata, impermeabila este facuta integral din poliester. Stofa din fibre naturale va fi mai delicata, dar mai placuta la atins, ii va permite pielii sa respire. Tesaturile naturale sunt si cele ce au trecut printr-un proces mai amplu de fabricare, cu urzeala ce mai complicata, cu fir pretios. Este normal ca aceste caracteristici sa se reflecte in pret, care de multe ori este mai mare. Amestecaturile sunt rezistente, fara a avea insa aspect de plastic. Stofa este o valoare fundamentala a canapelei, un model frumos de canapea poate fi ruinat de stofa nopotrivita. Alege deci tesaturi si in functie de model. Pentru a fi pastrate liniile drepte din canapele sunt necesare stofe mai scortoase, mai dure. Canapelele moi, calde, de casa, au nevoie de stofe care sa le puna in valoare si sa le pastreze propietatile.

Garantam ca nu vor exista diferente de culoare intre piese diferite de mobilier ce au fost gandite sa functioneze impreuna. Singura conditie este ca aceste piese de mobilier sa fie comandate in acelasi timp, pentru a ne asigura ca sunt realizate din stofe provenite din acelasi val.

Toate tipurile de tesaturi se vor strange pe parcurs. Pentru a obtine confortul optim, acestea nu pot fi croite foarte stramt, de aceea, pot aparea unele cute, dar care vor da personalitate canapelei sau patului tau

Originalitate

Ne uitam in jur cu o privire curioasa si ne inspiram din moda, arhitectura, design si calatorii. Combinam cu stil emotia si precizia, intr-o gama de produse ce se adapteaza confortului si design-ului italian, la nevoile si stilul de viata ale clientilor romani. Toate colectiile sunt gandite in interiorul fabricii si realizate integral aici. Pentru noi, unicitatea produsului, data de combinatia de modele, tesaturi si dimensiuni, este totul. De aceea, canapelele se realizeaza manual, de catre artizani atenti la detalii si finisaje. Folosim insa, materiale si tehnologii certificate si produse in Italia.

Servicii

Produsele divanissimi nu pot fi returnate, conform O.G. 130/2000. Cumparatorul nu poate returna produse executate dupa specificatii, distinct personalizate. Produsele divanissimi sunt garantate 2 ani, bonul de comanda constituie certificatul de garantie. Garantia asigura repararea si inlocuirea componentelor defecte. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare in limite de umiditate relativa a aerului 50-70 si temperatura de 10-30 de grade Celsius.

Produse

Blog

  • Cum sa iti alegi canapeaua?

    Pentru multe zile in an, o sa fie cu tine in momentele de relaxare sau socializare, alege-o deci pe masura stilului tau de viata, dar si…

  • Intretinere canapele

    Metode de intretinere pentru canapele Metode simple de intretinere canapele oferite de Divanissimi. INTRETINERE PERNE Din cand in cand inverseaza pozitia pernelor de pe canapea, atat…

vezi tot

Galerie

 

vezi tot

Contact

brasovbucuresti 1bucuresti 2clujconstantatimisoaraiasi

Divanissimi - Bucuresti 1, Strada Putul Lui Zanfir nr. 37

Telefon: +4021 233 96 38 / +40722 556 945

E-mail: bucuresti1@divanissimi.ro

Program
Luni - Vineri 10:00 - 20:00
Sambata 10:00 - 16:00
Duminica Inchis