Canapea Ground: o canapea de calitate de la Divanissimi

Ground este expresia perfecta a ceea ce noi intelegem prin canapea. Linii moi, comode, calde, de casa, care nu apartin niciunei mode, aspect firesc fara mecanisme fortate.
Structura: lemn si derivate din lemn, suspensie de chingi elastice de 60 cm.
Sezut umplut cu puf de gasca amestecat cu fibra siliconizata si fulgi de poliuretan dispuse in canale separate, cusute intre ele, imbracate in husa de bumbac cu textura densa pentru a impiedica penele sa iasa.
Spatar umplut cu puf de gasca si puf siliconat canalizat. Husa suplimentara de bumbac cu textura deasa. Perna de spatar este prevazuta cu cilindru, care ajuta la reglarea pozitiei in canapea si la fixarea ei pe spatarul canapelei, facand dintr-un model de canapea joasa, moderna sa fie si comoda. Cilindrul are si rolul de tampon intre structura canapelei si spate.
Husa suplimentara pt brate si spatar din velveteen.
Avand in vedere caracteristicile sale tehnice, canapeaua va capata in timp un aspect moale, trait, formarea cutelor in tesatura este absolut normala si nu poate fi motiv de reclamatie.

Optional extensibil, mecanism din otel de inalta rezistenta, cu plasa si chinga elastica in dreptul sezutului, prevazut cu saltea. Saltelele, pot fi cu arcuri, si strat de poliuretan, h 14 cm, imbracate in bumbac, din poliuretan de inalta densitate, h 12 cm, husa stretch din bumbac, sau poliuretan cu un strat memory de 2,5 cm, densitate 50, imbracata in husa stretch din bumbac.
Disponibil in versiune modulara sau canapea lineara.
Model complet dehusabil.
Sunt posibile modificari de dimensiune.
Toate mecanismele pe care le folosim sunt produse si brevetate in Italia, fara exceptii.

DESCARCA SCHITE