Canapea Harry: o canapea de calitate de la Divanissimi

Structura metalica, lemn si derivate din lemn.
Bratele, spatarul, elementele de acoperire sunt din lemn si derivate de lemn, acoperite de spuma poliuretanica, totul imbracat in fibertex (husa).
Sezut cu spuma poliuretanica high-resilience, de inalta densitate (30) si duritatea mica (adica rezistent, dar confortabil). Pernele de sezut si spatar sunt ancorate de mecansim, astfel incat nu trebuie indepartate in momentul deschiderii.
Pernele de spatar sunt umplute cu fibra siliconizata, dispus in canale separate pentru a impiedica tasarea lor.
Mecanism de extensie sudat electrostatic, din otel inoxidabil, somiera cu lamele din lemn de fag in zona lombara, chinga elastica in dreptul sezutului, prevazut cu saltea. Saltelele pot fi cu arcuri si strat de poliuretan, h 14 cm, imbracate in bumbac, din poliuretan de inalta densitate, h 12 cm, husa stretch din bumbac, sau poliuretan cu un strat memory de 2,5 cm, densitate 50, imbracata in husa stretch din bumbac.
Disponibil in varianta de canapea lineara, colt, sau sezlong, fix sau cu spatiu de depozitare. Pistoanele folosite sunt brevetate pentru greutati de pana la 450 kg, spatiile de depozitare sunt complet imbracate in Fibertex (huse).
Model complet dehusabil.
Sunt posibile modificari de dimensiune.
Toate mecanismele pe care le folosim sunt produse si brevetate in Italia, fara exceptii.
In varianta fixa structura e din lemn si derivate de lemn, suspensie cu chingi, poliuretan de inalta densitate, huse Fibertex. Si in varianta fixa este complet dehusabil.

DESCARCA SCHITE